27,0675$% 0.17
28,8357€% 0.21
33,3006£% -0.38
1.674,00%0,03
2.754,00%-0,25
Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki başarılı operasyonla 2,5 yaşındaki minik çocuk 1 yıl sonra ellerini yeniden kullanabilecek
Doktorlarımızın başarılı operasyonlarıyla yeniden elini kullanma imkanı buldu.
Karabüklü 2.5 yaşındaki minik çocuk , sobayla temas etmesi sonrası elinde kontraktür gelişmesi üzerine 1 yıldır elini kullanamıyordu.
Karabük dışında farklı merkezlerde 2 kez ameliyat edilen çocuğun ameliyatlar sonrası yeterli sonuç alınamaması- kontraktürlerin daha da ilerlemesi üzerine KBÜ yanık ünitesinde, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Nijat Babaev ve Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gözde Şakul’un mikrocerrahi ileri yöntemlerle gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarıyla yeniden parmaklarını oynatabilme, elini kullanabilme imkanına kavuştu.
1 yıl sonra çocuklarının ellerini yeniden kullanabilmesi aile de büyük sevinç yaratırken, Karabük dışında aradıkları şifayı, Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde buldukları için başarılı operasyonu yapan doktorlar Nijat Babaev ve Gözde Şakul’a ve Hastane Başhekimi Nihat Yılmaz’a teşekkür ettiler.
Özçelik İş Mevlid Programı Düzenledi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.